جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی

نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکید دارد؛ این مطالعه نشان می دهد که مصرف این شیرین کننده ها با افزایش طولانی مدت وزن و افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی ارتباط دارد. 
مصرف شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام، سوکرالوز و استویا گسترده و در حال افزایش است. 
داده های جدید نشان می دهند که مصرف شیرین کننده های مصنوعی یا غیرمغذی می تواند اثرات منفی بر سوخت و ساز، باکتری روده و اشتها داشته باشند.

شیرین کننده های مصنوعی

ادامه مطلب

رمزگشایی زبان بدن افراد دیگر

15 صفت بارز از یک زن قوی

بهترین زمان برای سفر به کیش چه زمانی است؟

های ,کننده ,شیرین ,مصنوعی ,ها ,مصرف ,کننده های ,شیرین کننده ,های مصنوعی ,شکر معمولی ,و یا ,مصرف شیرین کننده

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران