جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی

نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکید دارد؛ این مطالعه نشان می دهد که مصرف این شیرین کننده ها با افزایش طولانی مدت وزن و افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی ارتباط دارد. 
مصرف شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام، سوکرالوز و استویا گسترده و در حال افزایش است. 
داده های جدید نشان می دهند که مصرف شیرین کننده های مصنوعی یا غیرمغذی می تواند اثرات منفی بر سوخت و ساز، باکتری روده و اشتها داشته باشند.

شیرین کننده های مصنوعی

ادامه مطلب

رمزگشایی زبان بدن افراد دیگر

15 صفت بارز از یک زن قوی

بهترین زمان برای سفر به کیش چه زمانی است؟

های ,کننده ,شیرین ,مصنوعی ,ها ,مصرف ,کننده های ,شیرین کننده ,های مصنوعی ,شکر معمولی ,و یا ,مصرف شیرین کننده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرگرمی ها دانلود جدیدترین بازی های روز دنیا خط رند آموزش دفاع شخصی در تبریز دریافت بیت کوین رایگان امیار تجهیز دایرکتوری تبلیغاتی ثبت کن تهویه مطبوع اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها بهترین کتاب